Startpunt Geldzaken

Als inwoner van de gemeente Ommen kunt u kosteloos en anoniem gebruikmaken van de online budgethulp. Het Startpunt Geldzaken helpt u op weg om uw persoonlijke geldzaken in balans te brengen en te houden, voor nu en in de toekomst.

Op deze website 'Startpunt Geldzaken' zijn geldplannen te raadplegen van verschillende financiële situaties. Door anoniem een aantal financiële gegevens in te vullen, krijgt u een overzicht hoe u er financieel voor staat.

U ontvangt digitaal een voorbeeldplan hoe mensen in een vergelijkbare situatie hun geldzaken op orde hebben gekregen. Daarnaast krijgt u tips voor besparingen en extra inkomen.

Objectief en onafhankelijk
De website Startpunt Geldzaken biedt objectieve en onafhankelijke informatie en is een initiatief van het Nibud, Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en Stichting Certificering FFP.

Deze organisaties hebben hun kennis op het gebied van persoonlijke geldzaken gebundeld om particuliere huishoudens in staat te stellen hun persoonlijke geldzaken beter in balans te brengen en te houden.

Naar de website Startpunt Geldzaken