Startershuis DOEN!

Startershuis DOEN! helpt startende ondernemers bij hun startersvragen.

Startende ondernemers in de Regio Vechtdal krijgen concreet onafhankelijk advies en ondersteuning van het Startershuis DOEN! Van ondersteuning bij een businessplan tot hulp bij financiering.

Om een extra impuls te geven aan samenwerking en innovatie is het van belang om (pré) startende ondernemers en studenten optimaal te faciliteren in het leggen van verbindingen en het laagdrempelig beschikbaar maken van kennis. Iedere student en (pré)-starter verdient optimale ondersteuning om succesvol te worden als ondernemer. Startershuis DOEN! is daarom een toegankelijke locatie voor alle (pré)starters in de Regio Vechtdal.

Startershuis DOEN! biedt startende ondernemers en studenten optimale ondersteuning, door regionale hulp vanuit bestaande ondernemers (coaches), ondersteuning via gemeentelijke en provinciale regelingen, samenwerking met de Kamer van Koophandel en de startersadviseur. Hierbij staan de kernactiviteiten, oriënteren, experimenteren en faciliteren centraal. Maak kennis met de adviseurs van het Startershuis DOEN!

https://startershuisdoen.nl/

Coronavirus

De (landelijke) maatregelen voor de bestrijding van het Coronavirus hebben grote gevolgen voor ondernemers. Op onze pagina ommen.nl/corona vindt u meer informatie over de regelingen om ondernemers te helpen.