ATC Dienstenbedrijf

Minder mensen met een uitkering en meer mensen naar betaald werk. Dat is het doel van het gemeentelijk ATC Dienstenbedrijf. Het ATC Dienstenbedrijf streeft naar vermindering van versnippering van het aanbod van mensen, die buiten het arbeidsproces staan.

Het ATC Dienstenbedrijf zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen, die buiten het arbeidsproces staan, een betaalde baan krijgen. Met een optimale benutting van hun arbeidscapaciteit. De focus ligt op dit moment bij de mensen in de bijstand en de sociale werkvoorziening.

Het ATC Dienstenbedrijf brengt de vraag van het bedrijfsleven en het aanbod van potentiële werknemers in kaart. Daarnaast ondersteunt het Dienstenbedrijf door onder meer flexibele contracten, detachering, scholing en begeleiding op de werkplek.

In de visie van het ATC Dienstenbedrijf is er uiteindelijk een partij, die de regie krijgt over alle partijen die zich bezighouden met deze doelgroep.

Lees meer informatie via de website van het ATC Dienstenbedrijf.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.