Te huur: Besthmenertol en informatiecentrum

De gemeente Ommen biedt de gebouwen op de locatie Besthmenertol aan de Hammerweg (Hammerweg 59C en 59B) in Ommen geheel of in delen tijdelijk te huur aan.

Daarnaast kunnen belangstellenden die (een deel van) het voormalige informatiecentrum naast de Besthmenermolen willen huren, zich met hun plannen melden.

Besthmenertol (de voormalige provinciale opslaglocatie)

De locatie Besthmenertol ligt aan de Hammerweg 59c in Ommen. Op het bijna 1,3 hectare grote perceel staan een kantonniersgebouw, grote zoutloods, kapschuur, kantoorruimte/werkplaats en spuitplaats en open opslagterrein.

De gehele Besthmenertol-locatie staat te koop. In afwachting van verkoop worden de gebouwen op de locatie tijdelijk te huur aangeboden. De gebouwen zijn bijvoorbeeld geschikt om te gebruiken als kantoorruimte, werkplaats of opslaglocatie. Detailhandel is niet toegestaan.

Kantonniersgebouw
Het kantonniersgebouw is gebouwd in 1997 en is voorzien van een entree, hal, meterkast, kantine met keuken, kantoor, doucheruimte met afzuiging, toilet met wastafel, werkplaats met roldeur, berging, garage met dubbele roldeur, urinoir met wasbak en een magazijnruimte. De oppervlakte bedraagt circa 385 m2.

Huurprijs per jaar: € 15.560.

Kapschuur
De open kapschuur is gebouwd in 2001 en is circa 160 m2 groot.

Huurprijs per jaar: € 4.370.

Zoutloods
De grote zoutloods is voorzien van betonnen keerwanden en een klinkervloer. Deze loods is gebouwd in 2001 en heeft een oppervlakte van circa 385 m2.

Huurprijs per jaar: € 13.950.

Spuitplaats

De spuitplaats is circa 285 m2 groot en heeft een hogedrukruimte.

Huurprijs per jaar: € 2.138.

Meer informatie en bezichtigingen

Plannen kunnen worden ingediend bij Rob Bruns van de gemeente Ommen via het telefoonnummer 0523 289 552, of e-mailadres rob.bruns@hardenberg.nl.

Ook voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging, kunt u met hem contact opnemen.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam via het telefoonnummer 14 0529, of ondernemen@ommen-hardenberg.nl.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Ommen of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.