Gewijzigde afvalinzameling op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag

zaterdag 02 mei 2020 09:11

D

Op Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei), Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) en tweede pinksterdag (maandag 1 juni) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Ommen. De containers worden op een andere dag geleegd.

  • De afvalinzameling van dinsdag 5 mei vindt plaats op zaterdag 9 mei.
  • De afvalinzameling van donderdag 21 mei vindt plaats op zaterdag 23 mei.
  • De afvalinzameling van maandag 1 juni vindt plaats op zaterdag 30 mei. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen en het ROVA-klantcontactcentrum zijn gesloten op dinsdag 5 mei, donderdag 21 mei en maandag 1 juni.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Meer informatie over de inzameldagen vindt u op www.rova.nl/inzamelkalender en de gratis ROVA-app.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.