Gemeente Ommen bedankt personeel zorg- en verpleeghuizen

dinsdag 21 april 2020 13:04

Vrijdagmiddag 17 april heeft burgemeester Hans Vroomen, namens het gemeentebestuur van Ommen, zijn dank uitgesproken aan alle medewerkers van verzorgings- en verpleeghuizen. Hij ging langs bij de betrokken organisaties en tehuizen en overhandigde daar voor iedere medewerker een doos Merci als teken van waardering voor hun inzet in deze uitzonderlijke tijden.

Burgemeester Hans Vroomen: "Het coronavrius heeft een grote impact op medewerkers van verzorgings- en verpleeghuizen. Van hen wordt momenteel veel gevraagd. Als Ommenaren en gemeente hebben we veel waardering voor dit werk. Juist nu, nu patiƫnten en bewoners geen bezoek mogen ontvangen van hun geliefden, staan de medewerkers van deze instellingen dag en nacht klaar voor deze inwoners. De manier waarop deze zorghelden omgaan met de onzekerheid van de situatie en zich inzetten voor onze gezondheid is een dankjewel meer dan waard: "Merci!".

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.