Verkeersonderzoek in Ommen

donderdag 10 oktober 2019 14:06

Verkeerskundig adviesbureau BonoTraffics voert in opdracht van de gemeente Ommen een verkeersonderzoek uit rondom de rotonde Balkerweg-Slagenweg en het kruispunt Schurinkstraat-Nieuwelandstraat in Ommen. Tijdens het onderzoek wordt al het verkeer op de kruispunten in beeld gebracht met behulp van camera’s.

De camera’s zijn in werking van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober 2019. De camerabeelden worden gebruikt om verkeerssituaties te observeren en te analyseren. Er worden geen kentekens of andere persoonsgegevens geregistreerd. Alle camerabeelden worden na afronding van het onderzoek vernietigd.

Als u vragen over dit onderzoek heeft, kunt u contact op nemen met Gerrit Dorgelo, afdeling Openbaar Gebied via 14-0529 of de gemeentelijke website.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.