Gemeentegids Ommen

vrijdag 13 september 2019 14:20

Ieder jaar wordt in de gemeente Ommen de gemeentegids uitgebracht. In deze gids vindt u (contact)gegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen binnen de gemeente. Daarnaast bevat de gids informatie over onder meer publieke en gemeentelijke diensten.

 

Actualiseren gemeentegids

De gemeentegids wordt gemaakt door Akse Media. Het bedrijf is in week 38 (16 t/m 22 september) gestart met het actualiseren van de gegevens. Dit doen zij door de bestaande adressen met een e-mailadres een controle-mail te sturen. Deze is bij iedereen voorzien van een unieke code, zodat men de gegevens naar wens kan controleren en aanpassen.

Nieuwe vermelding in gemeentegids

Indien bedrijven, instellingen en verenigingen nog niet opgenomen zijn in de gemeentegids dan kunnen zij zich aanmelden.

Wijzigen en aanmelden kan tot 4 oktober 2019

Het doorgeven van wijzigingen of aanmeldingen kan via redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Ommen) of telefonisch via 0598-3171760. Het doorgeven en aanmelden kan tot uiterlijk 4 oktober 2019.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.