De Middag van Mooi Schoon

maandag 30 september 2019 11:26

Zaterdag 12 oktober vindt in Den Nul (gemeente Olst-Wijhe) van 13.00 tot 17.30 uur de 'Middag van Mooi Schoon' plaats: een initiatief vanuit het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA om iedereen die zich inzet om zwerfvuil te voorkomen en op te ruimen te bedanken en inspireren. Ook alle inwoners uit de gemeente Ommen zijn van hart welkom.

In de gemeente Ommen zijn veel mensen actief om onze omgeving vrij te maken van zwerfvuil. Kinderen, volwassenen, groepjes en bewoners én eenlingen. De één doet mee aan een opruimactie, de ander organiseert deze en weer een ander loopt op z'n eigen houtje dagelijks of af en toe een schoonmaakrondje. Hoe verschillend ieders inzet ook is, zij leveren met elkaar een belangrijke bijdrage aan een schone, mooie, prettige, veilige en gezonde omgeving.

De Middag van Mooi Schoon is om iedereen te inspireren en te bedanken en om met elkaar in contact te komen. Want op de Middag van Mooi Schoon kunt u niet alleen gelijkgestemden uit uw eigen en andere gemeenten ontmoeten, u kunt ook meedoen aan een afwisselend, maar vrijblijvend programma vol workshops, activiteiten, meetings en minilezingen.

Het programma is geschikt voor jong en oud en is de reis naar Olst-Wijhe meer dan waard. Komt u met het openbaar vervoer? Bij het treinstation van Wijhe staat een pendelbus voor u klaar. Kom u liever met de auto? Dat kan natuurlijk ook, maar reis dan met zoveel mogelijk mensen samen. Dat is voordeliger, beter voor het milieu en nog gezelliger ook.

Meer informatie over de Middag van Mooi Schoon vindt u op www.mooi-schoon.nl/12oktober. Via die website kan iedereen die wil komen zich aanmelden. U bent van harte welkom!

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.