Werkgevers in het zonnetje gezet op 'Dag van 1000 voorbeelden'

donderdag 14 maart 2019 19:55
Cindy Doorn en Wethouder Leo Bongers

Cindy Doorn en Wethouder Leo Bongers

Donderdag 14 maart was het de 'Dag van de 1000 voorbeelden'. In het kader van deze dag heeft Wethouder Leo Bongers van gemeente Ommen de directeur Jurrie Baas van het Tuincentrum Jurrie Baas en Office Manager Cindy Doorn van Ténax in het zonnetje gezet.

De projectgroep 'Op naar de 100.000 banen' hield donderdag voor de derde keer de 'Dag van de 1000 Voorbeelden'. Project 'Op naar de 100.000 banen' is een initiatief van ondernemingsorganisatie VNO NCW. Het project heeft als doel werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak waarbij mensen worden aangenomen met een arbeidsbeperking. Tijdens deze dag houden deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om deze werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren.

Het Werkgevers Servicepunt regio Zwolle ondersteunt werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Gemeente Ommen participeert in dit traject. Het gaat daarbij om werkzoekenden vanuit de doelgroep Banenafspraak, maar ook om andere werkzoekenden die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

 

 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.