De participatiebrug Dante-zuid

vrijdag 29 maart 2019 09:36

Naast de brug in het parkje van Dante-zuid in Ommen staat nu een groot geel vraagteken met daarop de vraag; wat moet hier gebeuren? Met deze actie wil de gemeente Ommen omwonenden en gebruikers van de brug aansporen om hun mening te geven over wat er met de brug moet gebeuren. De brug is (bijna) aan vervanging toe en er zijn verschillende opties mogelijk. De brug kan vernieuwd of vervangen worden of er kan iets totaal anders voor in de plaats komen. De gemeente nodigt omwonende/gebruikers uit om een korte enquête in te vullen via www.ommen.nl/watmoethiergebeuren. Invullen kan tot 13 april 2019.

Participatie is een belangrijke pijler van de gemeente Ommen. Participatie betekent letterlijk meedoen. Met participatie wil de gemeente u vroegtijdig betrekken bij nieuwe ontwikkelingen in uw omgeving. Daarom ziet ze graag dat alle gebruikers van het parkje, zowel jong als oud, de enquête invullen. Op basis van de reacties uit de enquête wordt bepaald of inwoners kunnen deelnemen aan een mogelijk vervolgtraject.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.