Laatste kans om vrijwilligers aan te melden voor de Vrijwilligerspluim 2018

dinsdag 06 november 2018 09:16

Kent u iemand die zich vrijwillig inzet en daarmee veel indruk op u heeft gemaakt? Meld deze persoon of groep vrijwilligers dan deze week nog aan voor de Vrijwilligerspluim 2018.

Ieder jaar reikt de gemeente Ommen de Vrijwilligerspluim uit. Dé prijs voor mensen die in het afgelopen jaar indruk hebben gemaakt met hun vrijwillige inzet voor de Ommer samenleving. Een blijk van waardering vanuit de gemeente voor al het werk dat vrijwilligers in hun vrije tijd verzetten.

U kunt nog tot 12 november 2018 kandidaten aanmelden in de categorieën 'groepen' en 'persoon' door het formulier op www.ommen.nl/vrijwilligerspluim in te vullen. Belangrijk is dat deze persoon en groep wonen in de gemeente Ommen, al langere tijd vrijwillig actief zijn en dat ze onderscheidend zijn geweest met hun vrijwillige inzet.

Uitreiking

Wethouder Bart Jaspers Faijer reikt de Vrijwilligerspluim 2018 uit op vrijdagavond 7 december in de Carrousel in Ommen. Iedereen is van harte welkom.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.