Nachtelijke werkzaamheden N36 tussen Almelo en Rheezerveen

maandag 15 oktober 2018 08:06

In opdracht van Rijkswaterstaat werkt aannemerscombinatie Van der Weerd - Dostal van dinsdag 16 tot vrijdag 26 oktober 's nachts aan de bermen langs de N36 tussen Almelo en Rheezerveen. Vanwege de werkzaamheden is de N36 afgesloten tussen 22.00 en 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

De aannemer gaat de bermen maaien en voert onderhoud uit aan de sloten en de bomen, zodat de bermen er straks weer netjes bij liggen en het zicht op de weg optimaal is.

Afsluiting en omleiding
In de nachten van dinsdag 16 en woensdag 17 oktober wordt langs de weg bij MariĆ«nberg gewerkt. De weg wordt dan afgesloten tussen de N341 Sibculoseweg tot Beerzerweg. Er worden bomen geveld bij het spoor. Daarnaast worden de bermen gemaaid. 

De volgende nachten onderhoudt de aannemer steeds een ander stuk langs de N36. Daar waar zij aan het werk zijn, wordt het weggedeelte afgesloten. Doorgaand verkeer op de N36 wordt omgeleid via N-wegen. De omleidingsroutes (PDF, 211 kB) zijn met gele borden aangegeven.

Planning
Dinsdag 16 & woensdag 17 oktober:
N36 is afgesloten tussen de Sibculoseweg (N341) tot aan de Beerzerweg (werkvak 1).

Donderdag 18 oktober:
N36 is afgesloten tussen de Beerzerweg tot aan de Witte Paal/N34 (werkvak 2).

Maandag 22 oktober:
N36 is afgesloten van de Wierdensestraat tot aan Bedrijvenparksingel (werkvak 3).

Dinsdag 23 oktober:
N36 is afgesloten tussen de Bedrijvenparksingel tot aan de Aadorpweg (werkvak 4).

Woensdag 24 oktober:
N36 is afgesloten tussen de Aadorpweg tot aan de Oosterweilandweg (werkvak 5).

Donderdag 25 oktober:
N36 is afgesloten tussen de Witte Paal (N34) en de N48 (werkvak 6).

Meer informatie over de omleidingsroutes kunt u lezen via onderstaand document.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.