N348 tussen Luttenberg en Lemelerveld twee weekenden afgesloten

vrijdag 26 oktober 2018 12:51

De N348 tussen de kruising met de Luttenbergerweg en de nieuwe aansluiting Lemelerveld Zuid is in oktober en november twee weekeinden in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het gaat om de weekenden van vrijdag 26 oktober 19.00 uur tot en met maandag 29 oktober 06.00 uur en vrijdag 2 november 19.00 uur tot en met maandag 5 november 06.00 uur.

Tijdens deze weekenden worden de in- en uitvoegstroken bij restaurant de Lantaren verbreed en worden nieuwe lagen asfalt aangebracht op dit deel van de N348. Daarnaast wordt de nieuwe markering aangebracht en worden de bermen voorzien van grasbetonsteen.

Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vice versa is niet mogelijk. De aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld Zuid zijn wel beschikbaar en Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen. De aangrenzende parallelwegen van het betreffende wegvak zijn ook afgesloten voor doorgaand verkeer.

Bewoners aan deze parallelwegen kunnen wel bij hun woning komen en Restaurant de Lantaren is bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Deze routes vindt u op de website www.overijssel.nl/n348. Houdt u rekening met extra reistijd.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.