Inloopbijeenkomsten voor senioren met vragen over OV

vrijdag 26 oktober 2018 10:58

In opdracht van de provincie Overijssel worden regelmatig inloopbijeenkomsten en inloopspreekuren gehouden voor senioren over reizen met het openbaar vervoer. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op dinsdag 6 november in Beerzerveld.

Het doel van deze bijeenkomsten is ouderen op weg te helpen in het OV. U kunt informatiebijeenkomsten bezoeken, een proefreis maken of gebruik maken van een inloopspreekuur.

Tijdens inloopbijeenkomsten en inloopspreekuren krijgt u van OV-ambassadeurs meer informatie over hoe u een OV-chipkaart kunt aanvragen, over de verschillende tarieven en over welk abonnement het beste bij u past.

Inloopbijeenkomst op 6 november
De eerstvolgende inloopbijeenkomst is op dinsdag 6 november 2018 van 19.00 tot 21.00 uur aan de Van Alewijkstraat 32 in Beerzerveld. De bijeenkomst van twee uur bevat halverwege onderbroken voor een pauze.

Meer informatie over de inloopbijeenkomsten kunt u lezen op de website Ervaar het OV.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.