Rieta van Capelle exposeert in gemeentehuis

woensdag 26 september 2018 09:41

Vanaf woensdag 3 oktober exposeert Rieta van Capelle in het gemeentehuis van Ommen.

Rieta van Capelle wordt door haar werk ge├»nspireerd door haar achtergrond als natuurgericht creatief therapeut en de basisopleiding aan de Fotovakschool. Gefascineerd door expressie en emotie tekent zij een levendige weergave van de uitstraling van mens en dier. Met een snufje magie en de kracht van eenvoud tekent zij met grafiet en houtskool, zo ontstaat in haar werk de spiegel van de ziel. Rieta maakt deel uit van de Stichting Vechtdalkunsten en neemt jaarlijks deel aan de door hen georganiseerde activiteiten, zoals Montmartre in Ommen. Het werk van Rieta is vanaf 3 oktober gedurende drie maanden te bekijken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.