Inloopbijeenkomst herinrichting Julianastraat/Schurinkstraat

vrijdag 14 september 2018 11:26

Over de herinrichting van de Prinses Julianastraat/Schurinkstraat tot 'erftoegangsweg plus' wordt woensdag 3 oktober een inloopbijeenkomst gehouden. De bijeenkomst vindt van 19.30 tot 21.00 uur plaats in zalencentrum De Kern aan de Bouwstraat 23 in Ommen.

De gemeenteraad stemde in maart 2018 in met het voorstel om de Prinses Julianastraat/Schurinkstraat her in te richten tot 'erftoegangsweg plus'. Er zijn inmiddels een aantal bijeenkomsten geweest waarin wensen en opmerkingen uit de omgeving werden opgehaald.

Ook werd een werkgroep samengesteld met verschillende belanghebbenden. Deze werkgroep heeft onder leiding van verkeerskundigen het plan verder uitgewerkt. 

Inloopbijeenkomst
Op woensdag 3 oktober wordt het ontwerp voor de herinrichting gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst. U bent welkom om het plan te bekijken tussen 19.30 en 21.00 in zalencentrum De Kern.

Verkeerskundige medewerkers van Roelofs Advies en medewerkers van de gemeente Ommen geven aan de hand van kaartmateriaal een toelichting en beantwoorden vragen. Er is geen centrale presentatie. 

Reacties en vervolg
U kunt tot en met 17 oktober 2018 reacties indienen op het plan. Dit kan tijdens de bijeenkomst, of door een reactieformulier in te leveren. Daarna wordt het Definitief Ontwerp ter vaststelling voorgelegd aan het college. Hierbij wordt waar mogelijk rekening gehouden met de ingediende reacties.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.