Akse Media start met actualiseren van gemeentegids Ommen

vrijdag 14 september 2018 00:00

De gemeente Ommen brengt jaarlijks een gemeentegids uit. Als u wilt worden opgenomen in de gemeentegids van 2019, of uw vermelding wilt laten wijzigen, kunt u dit uiterlijk 26 oktober 2018 kenbaar maken. De nieuwe gids verschijnt begin 2019.

De gemeentegids is de enige officiƫle gemeentegids van de gemeente Ommen. De gids wordt in opdracht van de gemeente geactualiseerd door Akse Media uit Den Helder. In de gemeentegids van Ommen vindt u (contact)gegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen binnen de gemeente.

Vanaf maandag 24 september start de redactie van Akse Media met het actualiseren van de adressen in de gemeentegids. Als uw bedrijf of organisatie momenteel met een e-mailadres staat opgenomen in de gemeentegids, ontvangt u een e-mail van Akse Media. Met die e-mail kunt uw gegevens zelf controleren en indien nodig aanpassen. De overige vermeldingen worden telefonisch benaderd door de redactie van Akse Media. 

Nieuwe vermeldingen
Als u wilt worden opgenomen in de gemeentegids, of als u uw vermelding wilt aanpassen, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de redactie van Akse Media. Dat kan via het e-mailadres redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Ommen), of telefonisch op 0598 371 760.

De gemeentegids wordt in 2019 huis-aan-huis verspreid. De gids is ook online te raadplegen.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.