Nieuwe vervoerder voor leerlingenvervoer

maandag 30 juli 2018 11:07

Met ingang van 1 augustus is Munckhof Taxi de nieuwe vervoerder voor het leerlingenvervoer in de gemeente. Ouders van kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer hebben hierover al persoonlijk bericht ontvangen.

Voor aanvang van het nieuwe schooljaar krijgen alle ouders waarvan de kinderen reizen met het leerlingenvervoer een informatiemap thuisgestuurd. Hierin staan alle afspraken, de haal- en brengtijden en de spelregels. Ook komt de chauffeur persoonlijk kennismaken om eventuele bijzonderheden door te spreken.

Heeft u vragen over het leerlingenvervoer? Neem dan contact op met een van de consulenten leerlingenvervoer via 14 0523.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.