Jongerenteam

Ben je jonger dan 27 jaar en heb je geen baan of afgeronde opleiding? Dan ben je bij het Jongerenteam aan het juiste adres. Hier krijg je hulp en advies bij het vinden van een opleiding, een baan of een combinatie hiervan.

Daarnaast kun je bij het Jongerenteam informatie krijgen over een inkomensvoorziening, vacatures, een beroeps- of schoolkeuzeonderzoek, schulden en (jeugd)hulpverlening.

Voor wie?
Het Jongerenteam is er voor jongeren van 18 tot 27 jaar uit de gemeenten Hardenberg en Ommen. Het team werkt vanuit het gemeentehuis van Hardenberg. Op donderdag is het jongerenteam ook aanwezig in het gemeentehuis van Ommen. 

Gemeentehuis Hardenberg
Bezoekadres: Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg

Gemeentehuis Ommen (alleen op donderdag)
Bezoekadres: Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen.

Afspraak maken
Het Jongerenteam werkt alleen op afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Je kunt op maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur telefonisch een afspraak maken via het nummer 14 0523 (zonder kengetal) of 0523 788 874.

Je kunt het jongerenteam ook per e-mail bereiken op het adres jongerenloket@hardenberg.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.