Stel uw vraag aan samen doen

Hebt u hulp nodig bij bijvoorbeeld het opvoeden en opgroeien van kinderen? Of bij het organiseren van uw huishouden? Bij woningaanpassingen of het rijden naar dagactiviteiten? Stel dan uw vraag aan Samen Doen.

Welke gegevens vult u in?

• Eerst de (contact)gegevens van de persoon die hulp nodigt heeft. Dit zijn uw eigen gegevens als u hulp voor uzelf vraagt.
  • Daarna een toelichting op de situatie van deze persoon.
  • Tot slot de gegevens van een contactpersoon. Bijvoorbeeld als u het formulier voor iemand anders invult.

Na het invullen van dit formulier neemt een medewerker van de gemeente binnen 5 werkdagen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.

Uw gegevens

Voor wie is de hulp?
Let op: vraagt u hulp aan voor iemand anders? Vul dan hier de (contact)gegevens in van de persoon waarvoor u hulp vraagt. Verderop in dit formulier vult u als contactpersoon uw eigen gegevens in.
Uw situatie
Gegevens contactpersoon
Krijgt u ondersteuning van bijvoorbeeld een familielid, vrienden of kennissen? Dan kunt u hieronder gegevens invullen van één van deze contactpersonen.
Verzend uw gegevens
Ongeacht uw keuze ontvangt u in ieder geval een kopie van uw melding per e-mail. Als u aan heeft gegeven digitaal met Samen Doen te willen communiceren dan zullen wij zoveel mogelijk gebruikmaken van ons burgerportaal.

Samen Doen

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Samen Doen-team.

Inloopuren

Het Samen Doen-team houdt in verband met de coronamaatregelen geen inloopuren op het gemeentehuis. Mogelijk dat dit per 1 oktober 2021 weer hervat wordt.