Gemeentelijk energieloket

Gratis en onafhankelijk advies

Je huis energiezuiniger maken: ook jij kunt nú wat doen. Neem stap voor stap slimme maatregelen waar je direct van profiteert en die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten. Volg de ‘altijd-goed-aanpak’: een aanpak die past bij jouw huis en jouw situatie. Heb je eerst advies nodig? Het Energieloket helpt je graag op weg. 

Wacht niet langer en ga naar www.duurzaambouwloket.nl/ommen

Bereid je woning voor op de toekomst!

Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor onze gemeente. Je kunt bij hen terecht met al je vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Onafhankelijk adviseurs vertellen je hoe jouw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Zodat de woning toekomstbestendig is.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor jou kan treffen? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven en bekijk welke bedrijven er bij jou in de omgeving actief zijn. Op de website staat ook informatie over lokale (inkoop)acties en evenementen binnen jouw gemeente en de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Contact 

Heb je vragen of advies nodig? Op werkdagen zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket per mail en telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

Tel: 072 – 743 39 56
E-mail: info@duurzaambouwloket.nl

Wil je op de hoogte blijven van dagelijkse tips en nieuws rondom duurzaamheid? 
Ontdek de mogelijkheden op www.duurzaambouwloket.nl/ommen

Doe de energiesubsidie-check

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in jouw gemeente zijn via www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.