Woonteam

Heeft u interesse in een bouwkavel in de gemeente Ommen? Het Woonteam van de gemeente ondersteunt u stap voor stap bij het aankoopproces.

Het Woonteam bestaat uit Rob Bruns en Marco Jonkers. Zij kijken met u mee naar de kansen en mogelijkheden.

Het team biedt daarnaast informatie over financiële regelingen en uitleg over de bouwmogelijkheden en typen bebouwing. Ook begeleidt het team u bij vragen over en tijdens het bouwproces tot de omgevingsvergunning, het notariscontact en de totstandkoming van de uiteindelijke akte van levering.

Intakegesprek
De ondersteuning begint eventueel met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek helpt de aankoopcoach u bij het maken van belangrijke keuzes.

Het Woonteam is via het telefoonnummer 14 0529 bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt uw vragen altijd per e-mail stellen via het adres woonteam@ommen.nl. Het Woonteam streeft ernaar om binnen 5 werkdagen uw e-mail te beantwoorden.

Woonteam in het RTL4-programma WoonTips

In aflevering 11 van het RTL4-programma WoonTips vertelt het Woonteam van de gemeente over de stappen die je moet zetten van kavel tot droomhuis en hoe het Woonteam je daarin begeleidt. Het RTL4-programma WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.