Woongebied Bulemansteeg en Woon/werkgebied Bulemansteeg

Het pittoreske dorp Lemele ligt aan de voet van de Lemelerberg. Bouw hier het huis van uw dromen op een ruime kavel aan de Bulemansteeg. Dichtbij het centrum van het dorp met alle voorzieningen om de hoek, maar wel in een landelijke omgeving.

Aan de Bulemansteeg is ruimte voor maximaal 9 woningen in een landelijke bouwstijl, eventueel met bedrijfsruimte. Dankzij de ruime kavels (750 tot 2.000 vierkante meter) die qua ligging goed passen bij de landelijke omgeving, krijgt u hier alle ruimte om uw woonwens te realiseren.

Wonen naar wens is hier letterlijk mogelijk. Het plan voor dit woongebied is zo flexibel dat u, op basis van de geldende beeldkwaliteitseisen en bestemmingsplanvoorschriften, zelf maximale invulling kunt geven aan de bebouwing op de kavel. Naast het wonen kan dit uw nieuwe werklocatie worden.

Bekijk een overzicht van beschikbare kavels op de digitale kavelkaart.

Contact

Het bestemmingsplan is vastgesteld en de kavel uitgifte is gestart. Belangstellenden voor een kavel kunnen nu contact opnemen met het Woonteam. Graag informeren wij u over de bouwmogelijkheden aan de Bulemansteeg in Lemele.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Verkavelingsplan PDF672 KBDownload
Brochure Bulemansteeg PDF1,81 MBDownload

Aardgasvrij bouwen

Nieuwbouwwoningen mogen met ingang van 1 juli 2018 niet meer worden aangesloten op het aardgasnet. Dit komt door een wijziging van de Gaswet.

Lees meer over deze maatregel

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.