Fietsroutenetwerk

In het Vechtdal heeft u als fietser alle tijd om te genieten van al het moois dat dit gebied u te bieden heeft. De mooie natuur, de cultuurhistorie en de recreatieve voorzieningen bieden u de kans om de pareltjes van het Vechtdal met eigen ogen te ontdekken. Daarvoor is een speciale fietsroutenetwerkkaart verkrijgbaar.

Het fietsroutenetwerk in het Vechtdal bestaat uit honderden kilometers bewegwijzerde routes. Op de fietsroutenetwerkkaart Vechtdal Overijssel staan alle routenummers weergegeven met de tussenliggende routes. De lengte van alle routes is ook aangegeven.

In het netwerk kunt u zelf eindeloos veel fietsroutes samenstellen met behulp van 'knooppunten'. U kunt al routes fietsen vanaf tien kilometer. U breidt ze zelf uit tot elk gewenst aantal kilometers. Dit is heel eenvoudig: u volgt de borden van knooppunt naar knooppunt.

Ontdek de pareltjes van het Vechtdal
Op de voorkant van de kaart staan de knooppunten met tussengelegen routes weergegeven. Op de achterkant vindt u de ‘pareltjes’ van het Vechtdal. Zo kunt u op bezoek bij de molenaar of genieten van typische streekproducten in een van de vele winkeltjes.

Fietsroutenetwerkkaart
De kaart van het fietsroutenetwerk is verkrijgbaar bij het Tourist Info Punt. Meer informatie over het fietsroutenetwerk vinden u op de website van het Fietsroutenetwerk Overijssel.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.