Vechtdal Wandelvierdaagse

Vanuit Ommen kunt u elk jaar in juni deelnemen aan de Vechtdal Wandelvierdaagse. Geen vierdaagse voor militairen en grote mensenmassa's, maar voor iedereen die houdt van een mooie wandeling door de natuur.

Vechtdal Overijssel organiseert in samenwerking met de ANWB elk jaar in juni de Toeractief Vechtdal Wandelvierdaagse. U kunt zo vaak en zo fanatiek meedoen als u zelf wilt.

De Toeractief Vechtdal Wandelvierdaagse biedt elke dag drie afstanden: 15, 25 en 40 kilometer. Eén dag meelopen mag, maar elke dag een andere afstand lopen mag ook. Om zo veel mogelijk van het hele Vechtdal te zien, is de start elke dag op een andere locatie.

Arrangementen
Het Vechtdal is een schitterende streek in Overijssel met een afwisselend landschap, prachtige landgoederen en gezellige plaatsen als Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

Speciaal voor de deelnemers zijn overnachtingarrangementen samengesteld. Deze vindt u in 'Toeractief', het ANWB-tijdschrift voor wandelaars, en op de website van de Vechtdal Wandelvierdaagse.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.