Verordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2

De verordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2 maakt een hogere geurbelasting mogelijk voor het plangebied van het bestemmingsplan Woningbouw Tolhuisweg fase 2, Witharen. Op basis van de onderliggende onderzoeksresultaten wordt geconcludeerd dat met de versoepeling van de geurnorm een ruimtelijk ontwikkeling mogelijk kan worden gemaakt, zonder dat daarbij het goed woon- en leefklimaat van de boogde woningen in het gevaar komt en de rechten van de nabij liggende veehouderij worden beperkt .

De verordening geurhinder een veehouderij Witharen fase 2 is op 28 januari 2021 door de gemeenteraad van Ommen vastgesteld. De verordening treedt in werking een dag na de bekendmaking.

Vanaf donderdag 11 februari 2021 is de Verordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2, te bekijken:

Verordening geurhinder en veehouderij PDF111 KBDownload
Geurgebiedsvisie PDF1,75 MBDownload