Ontwerpverordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2

De ontwerpverordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2 maakt een hogere geurbelasting mogelijk voor het plangebied van het bestemmingsplan. Op basis van de onderliggende onderzoeksresultaten wordt geconcludeerd dat met de versoepeling van de geurnorm een ruimtelijk ontwikkeling mogelijk kan worden gemaakt, zonder dat daarbij het goed woon- en leefklimaat van de boogde woningen in het gevaar komt en de rechten van de nabij liggende veehouderij worden beperkt .

Vanaf donderdag 22 oktober 2020 is de ontwerpverordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2, te bekijken:

De laatste dag van de termijn voor het indienen van een zienswijze is woensdag 2 december 2020.

U kunt reageren op het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpverordening
Door het indienen van een zienswijze kunt u tot en met woensdag 2 december 2020 op het plan reageren. Dit kan:

• bij voorkeur digitaal via http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik daarvoor het digitale reactieformulier of
  • schriftelijk via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze Woningbouw Tolhuisweg fase 2, Witharen” of “zienswijze ontwerpverordening geurhinder en veehouderij Witharen fase 2”.
  • mondeling door een afspraak bij de Publieksdienst te maken. Bel voor het maken van een afspraak naar 14 0529.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Geurgebiedsvisie PDF1,75 MBDownload
Kaart bij geurgebiedsvisie PDF192 KBDownload