Ds Berkhofweg – Hellendoornseweg Lemele

Gemeente Ommen laat weten dat het ontwerpbestemmingsplan Kleine Kernen, woningen ds Berkhofweg – Hellendoornseweg Lemele vanaf donderdag 24 oktober 2019 voor zes weken ter inzage ligt. Het plan is bedoeld om de bouw van twee twee-onder-één kapwoningen (4 woningen) mogelijk te maken op percelen gelegen tussen de Ds. Berkhofweg en de Hellendoornseweg te Lemele.

Het plan is zes weken lang te bekijken
Vanaf donderdag 24 oktober 2019 is het ontwerpbestemmingsplan Kleine Kernen, woningen Ds Berkhofweg – Hellendoorseweg Lemele te bekijken:

De laatste dag van de termijn voor het indienen van een zienswijze is woensdag 4 december 2019.

U kunt reageren op het plan
Door het indienen van een zienswijze kunt u tot en met woensdag 4 december 2019 op het plan reageren. Dit kan:

• bij voorkeur digitaal via http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik daarvoor het digitale reactieformulier of
  • schriftelijk via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze Kleine Kernen, woningbouw Ds Berkhofweg – Hellendoornseweg Lemele”.
  • mondeling door een afspraak bij de Publieksdienst te maken. Bel voor het maken van een afspraak naar 14 0529.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Regels PDF1,10 MBDownload
Bijlage regels PDF789 KBDownload