Ontwerpbestemmingsplan Kleine Kernen, herziening Kloosterdijk – Westerweg, Beerzerveld

Gemeente Ommen laat weten dat het ontwerpbestemmingsplan Kleine Kernen, herziening Kloosterdijk – Westerweg, Beerzerveld vanaf donderdag [datum] voor zes weken ter inzage ligt. 

Het bestemmingsplan is bedoeld voor het herschikken van de bouwmogelijkheden van het bedrijventerrein aan de Kloosterdijk waarbij ruimte ontstaat voor een bedrijfsverzamelgebouw, de bouw van een woon – werk gebouw op de hoek Kloosterdijk – Westerweg, het bouwen van 6 woningen (twee twee-onder-één kap woningen en twee vrijstaande woningen) op de locatie van de horecagelegenheid, welke zal verdwijnen. Het geheel wordt landschappelijk ingepast, waarmee een toekomstig bestendig eindbeeld ontstaat. 

Het plan is zes weken lang te bekijken

De laatste dag van de termijn voor het indienen van een zienswijze is woensdag 20 januari 2021.

U kunt reageren op het plan
Door het indienen van een zienswijze kunt u tot en met woensdag 20 januari 2021 op het plan reageren. Dit kan:

  • bij voorkeur digitaal via http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik daarvoor het digitale reactieformulier of
  • schriftelijk via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze Kleine Kernen, herziening Kloosterdijk – Westerweg, Beerzerveld”.
  • mondeling door een afspraak bij de Publieksdienst te maken. Bel voor het maken van een afspraak naar 14 0529.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.