De Vlierlanden Fase 2 - Inspraak

Vanaf woensdag 18 november 2020 ligt de inspraakversie van het ‘De Vlierlanden fase 2 – Stedenbouwkundigplan en Beeldkwaliteit' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 29 december 2020.

Het plan heeft betrekking op uitgifte van fase 2 van de nieuwbouwwijk de Vlierlanden in Ommen.

Het beeldkwaliteitsplan wordt met ingang van donderdag 18 november 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

Beeldkwaliteitsplan Vlierlanden Fase 2 PDF4,47 MBDownload

Inspraakreactie geven

Bij het voorontwerp van een ruimtelijk plan kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren een inspraakreactie geven. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier,
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen, onder vermelding van de naam van het betreffende bestemmingsplan