Niet eens met de Woz-waarde? Gewoon langskomen of bellen!

Als u het niet eens bent met de Woz-waarde, dan kunt u een bezwaarschrift schrijven. Maar vaak is dat helemaal niet nodig. Telefonisch of tijdens extra inloopavonden in de hal van het gemeentehuis van Hardenberg kunnen wij uw vraag snel behandelen.

De extra inloopavonden vinden plaats op de onderstaande data. U bent van harte welkom en kunt met uw vragen terecht bij een Woz-medewerker van de gemeente.

• Dinsdag 26 februari van 18.00 tot 20.00 uur
  • Dinsdag 5 maart van 18.00 tot 20.00 uur

Direct contact: snelle afhandeling

Bent u het niet eens met de Woz-waarde en overweegt u gebruik te maken van een 'no cure, no pay' bureau? Neem dan eerst contact op met ons. In de meeste gevallen komen we er samen snel uit als direct blijkt dat er een fout is gemaakt. Wij kunnen u anders ook helpen bij het indienen van een bezwaarschrift. Zo kunnen we samen zorgen voor een snelle afhandeling en voorkomen we extra kosten.

Hoe we uw vraag afhandelen, leest u in onderstaand stappenplan.

Zo lossen we dat samen op

In de periode 25 februari tot en met 29 maart 2019 kunt u met uw vragen over uw Woz-waarde als volgt contact opnemen met de gemeente:

Zo helpen wij u:

1. Neem uiterlijk 29 maart 2019 contact met ons op.
  2. Een medewerker van de gemeente handelt uw vraag direct telefonisch, of per e-mail af.
  3. Als het nodig is maken we een telefonische vervolgafspraak, of een afspraak voor een inpandige opname.
  4. Na afhandeling (telefonisch of per e-mail) van uw bezwaar sturen we u de uitspraak per post toe.

Deze manier van werken heeft zowel voor u als voor de gemeente voordelen. U hoeft geen bezwaarschrift te schrijven en wij kunnen uw reactie snel afhandelen.

Toch formeel bezwaar?
Wilt u na uw contact met de gemeente toch nog formeel bezwaar maken, dan kunt u voor 11 april 2019 een bezwaarschrift indienen.