Vacatures

De gemeente Ommen is een kleine, slagvaardige en flexibele organisatie. Wij zoeken de samenwerking met inwoners, bedrijven en organisaties op. Luisteren naar uw wensen en zoeken samen met u naar manieren om deze wensen te realiseren.

In het visiedocument Ommer Motief hebben inwoners, organisaties en ondernemers de koers van Ommen tot 2030 aangegeven. De medewerkers van Ommen 4.0, zijn vooral ontwikkelaars op die thema's. De gemeenteraad wil voor, door en met de samenleving ambities uit het Bestuursakkoord 2018 – 2022 realiseren. Dit vraagt om medewerkers die breed inzetbaar zijn en verbindende ontwikkelaars, doeners en denkers zijn.

Een nieuwe start
Vanaf 1 januari 2019 start de nieuwe gemeentelijke organisatie Ommen 4.0. De huidige gemeenschappelijke regeling Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, waarbinnen de gemeente Ommen samenwerkt met de gemeente Hardenberg, houdt op dat moment op te bestaan. 

De gemeente Ommen wordt een compacte regiegemeente die veel taken uitbesteedt of inhuurt. Vanaf 1 januari 2019 neemt Ommen op een aantal gebieden producten en diensten af bij de gemeente Hardenberg.

Bekijk hieronder een overzicht met vacatures voor de gemeente Ommen.

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Open sollicitaties

Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Heeft u interesse om te werken bij de gemeente Ommen? Houd dan het aanbod van vacatures in de gaten, zodat u gericht kunt solliciteren.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.