Uitslagenavond op 21 maart

De gemeente Ommen houdt woensdagavond 21 maart vanaf 21.30 uur een uitslagenavond. Tijdens deze verkiezingsavond maakt burgemeester Hans Vroomen de tussenstanden en voorlopige uitslagen bekend van de stembureaus in de gemeente Ommen.

Na het sluiten van het stemlokaal worden onder leiding van de voorzitter van het stembureau de stemmen handmatig geteld. Deze telling is openbaar. Daarna belt de voorzitter de uitslagen naar de  gemeente door.

In het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat 2 staan televisieschermen met het regionale nieuws. Ook is er een scherm met live alle social media berichten over de verkiezingen, overzichtelijk op één scherm. De avond wordt begeleid door Chris Brandsema.

U bent welkom vanaf 21.30 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u gezamenlijk de voorlopige uitslagen en zetelverdeling afwachten.

Twittert u tijdens de verkiezingen met ons mee? Gebruik dan #raadommen

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Ommen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.