Mijn Gemeente

Mijn Gemeente is uw persoonlijke pagina waar u lopende zaken terug kunt vinden. In Mijn Gemeente vindt u ook de gegevens zoals u staat vermeld in de Gemeentelijke Basisadministratie van de gemeente. Contactgegevens zoals e-mail en telefoon kunt u zelf invullen of wijzigen.

Voor toegang tot Mijn Gemeente logt u in met DigiD. Indien u nog geen DigiD heeft kunt u deze aanvragen op www.digid.nl.

Naar Mijn Gemeente

Berichtenbox

Post van de gemeente kunt u daarnaast digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. MijnOverheid biedt toegang tot uw berichten, uw persoonlijke gegevens en uw lopende zaken. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Naar de Berichtenbox van MijnOverheid

De gemeente Ommen is aangesloten bij MijnOverheid. Hierdoor kunt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de WOZ-beschikking digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. Ook kunt u het taxatieverslag van uw woning via MijnOverheid inzien.

Na het activeren van uw account op mijn.overheid.nl kunt u direct gebruikmaken van de Berichtenbox, Persoonlijke gegevens en Lopende zaken. Heeft u geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan. De optie om post van de gemeente Ommen digitaal te ontvangen wordt na uw aanmelding standaard aangezet.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.