Ondernemershuis voor het Vechtdal

Het Ondernemershuis is de verbindende plek voor ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis u bij het vergroten van uw zakelijke succes. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers.

Meer informatie

Startershuis Doen

Startershuis DOEN! wil startende ondernemers en studenten optimale ondersteuning bieden, door regionale hulp vanuit bestaande ondernemers (coaches), ondersteuning via gemeenStartershuis DOEN! wil startende ondernemers en studenten optimale ondersteuning bieden, door regionale hulp vanuit bestaande ondernemers (coaches), ondersteuning via gemeentelijke en provinciale regelingen, samenwerking met de Kamer van Koophandel en de startersadviseur. Hierbij staan de kernactiviteiten, oriënteren, experimenteren en faciliteren centraal.telijke en provinciale regelingen, samenwerking met de Kamer van Koophandel en de startersadviseur. Hierbij staan de kernactiviteiten, oriënteren, experimenteren en faciliteren centraal.

Meer informatie

Bedrijvencontactpersoon gemeente Ommen

Bent u op zoek naar een geschikte vestigingslocatie of wilt u uw bedrijf uitbreiden? Wilt u weten of u voor een subsidie in aanmerking komt of hebt u andere vragen voor de gemeente Ommen? De bedrijvencontactpersoon van de gemeente antwoord staat voort u klaar. Ook voor vragen met relatie tot het Coronavirus.

Meer informatie