H. Vroomen teststraat

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Ommen is in de afgelopen tijd hoog. Om het virus te bestrijden is het belangrijk dat je je aan de maatregelen houdt én dat je je op tijd laat testen. “Het virus is nog steeds onder ons,” zegt burgemeester Hans Vroomen. “Wij zijn klaar met het virus, maar het virus niet met ons!”. 

Inwoners van de gemeente Ommen kunnen zich gratis en betrouwbaar laten testen bij een testlocatie van GGD IJsselland aan de Veldkampweg 23 in Ommen. Een andere GGD-locatie, zoals Zwolle, Hardenberg of Raalte, kan ook. Via www.rijksoverheid.nl/coronatest of 0800-1202 kan snel en gemakkelijk een afspraak gepland worden. 

Op donderdag 14 januari bezocht burgemeester Vroomen de teststraat in Ommen om medewerkers te bedanken voor het belangrijke werk dat zij doen. “Testen geeft ons beter zicht op het virus en hoe het zich verspreid. Daarom de dringende oproep om bij klachten, al zijn het slechts milde klachten, te laten testen. Doe het voor jezelf, voor je geliefden, voor de kwetsbaren. We doen het samen!” aldus de burgemeester.