Netwerkbijeenkomst voor besturen MFC's, dorpshuizen en wijkcentra

dinsdag 10 oktober 2017 14:50

Wethouders Ko Scheele (Ommen) en René de Vent (Hardenberg) maken vrijdag 10 november samen met besturen en beheerders van MFC's, dorpshuizen en wijkcentra een bustour langs drie dorpshuizen in de gemeenten Ommen en Hardenberg.

De bustour begint bij dorpshuis Kloosterhaar en gaat vervolgens naar buurthuis Ommerkanaal. De tour wordt afgesloten met een buffet in dorpshuis Hoogenweg.

Tijdens de bijeenkomst geven de besturen van de drie dorpshuizen allemaal een presentatie en een rondleiding door het betreffende dorpshuis. Verder zijn er presentaties over de 'Beursvloer' en de 'Hardenbergse Uitdaging'. Ook biedt de bijeenkomst voor besturen de mogelijkheid met elkaar in contact te komen en onderling informatie uit te wisselen.

Aanmelden

De gemeente heeft voor deze bijeenkomst alle besturen aangeschreven uit de gemeente Hardenberg en gemeente Ommen. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u als bestuur geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u tot 20 oktober maximaal drie personen aanmelden bij Sandra Westra.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sandra.westra@ommen-hardenberg.nl. Vermeld bij uw aanmelding de namen en de bijbehorende functie binnen het dorpshuis/bestuur.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.