Mantelzorg Avond in Ommen op 13 november

dinsdag 10 oktober 2017 16:21

Mantelzorgers in de gemeente Ommen worden maandag 13 november in het zonnetje gezet tijdens de Mantelzorg Avond in Theater Carrousel. De avond wordt georganiseerd door de Mantelzorg Advies Raad (MAR) en de gemeente Ommen. Zij hopen deze avond ook op de aanwezigheid van jonge mantelzorgers.

De Mantelzorg Avond op maandag 13 november wordt gehouden als blijk van waardering voor de inzet van de mantelzorgers.

De ontvangst met koffie en thee is om 19.15 uur in de foyer van Theater Carrousel in Ommen. Het programma start in de theaterzaal om 19.45 uur. Deze avond kunt u genieten van de cabaretvoorstelling 'Het Draait Om Mensen Nietwaar'. Dat is tevens de naam van de cabaretgroep die programma's maakt met liedjes, gedichten en sketches over de gezondheidszorg.

De voorstelling op deze avond neemt u met een lach en traan mee in de wereld van de zorg. Soms hilarisch, maar ook gevoelig en confronterend. Na afloop wordt in de foyer een drankje en hapje aangeboden en kunnen de aanwezigen gezellig napraten.

Aanmelden
Bent u mantelzorger en heeft u zich nog niet opgegeven? U bent van harte welkom. Deelname aan de Mantelzorg Avond is gratis. U kunt zich als mantelzorger uit de gemeente Ommen, met een introducé, tot uiterlijk 6 november 2017 aanmelden.

Aanmelden kan bij één van de volgende MAR-leden:
Jolanda van Beesten: 0529 455 321, of jolandavb1968@hotmail.nl
Ellie Cornelissen: 0529 466 084, of ellieommen@hotmail.com
Netty Bouwhuis: 0529 456 944, of bouwhuisommen@gmail.com

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.