Vechtdaldag 2017: nog enkele plaatsen

vrijdag 08 september 2017 12:27

Tien buitengewone excursies staan op het programma van de Vechtdaldag 2017, die op 15 september plaatsvindt in Ommen. Doel van de excursies is kennismaking met de uiteenlopende aspecten van de Vecht, zoals waterbeheer, de unieke natuur, de prachtige dorpen aan de rivier en het roemruchte verleden van het Vechtdal.

De excursies vinden plaats onder deskundige leiding van onder meer waterbouwkundigen, natuurexperts, projectleiders en kenners van de landbouw en de geschiedenis van de streek.

Zo maken de Reggesafari, de Van Pallandtroute, een culinaire route en stedenbouwkundig Ommen deel uit van het programma van deze middag. Deelname is gratis.

Op dit moment is de inschrijving voor de Vechtdaldag in volle gang. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt zich inschrijven op www.ruimtevoordevecht.nl.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.